Renhold

West Facility Management AS leverer Facility Management tjenester i Bergen, Ålesund og Oslo samt omkringliggende områder som Drammen og Molde.

West Facility Management AS  har siden oppstarten hatt renhold som hovedfokus, men leverer også kantinetjenester og tjenester relatert til eiendomsdrift som for eksempel vaktmestertjenester og utvendig vedlikehold.

Selskapet har kunder innenfor både privat og offentlig sektor i alle typer størrelser og innenfor de fleste bransjer. West Facility Management AS har dedikerte medarbeidere som gjennomgår grundig opplæring i renholdsmetoder, ergonomi samt kvalitetssikring av renhold før oppdrag startes opp. Vi benytter moderne metoder, svanemerket kjemi samt rengjøringsmaskiner av høy kvalitet. West Facilicity Management AS tilbyr tjenester i henhold til kvalitetsstandarden NS-INSTA 800:2010 og samtlige av våre ledere er sertifisert i denne standarden av Sintef.

Vi leverer renhold til industribygg, kontorbygg, kjøpesentre, skoler, butikklokaler og kulturbygg.

West Facility Management AS er kjent for høy kundetilfredshet og for å levere renhold av svært høy kvalitet. Vi er stolt leverandør til Olav Thon Gruppen hvor vi har utført renhold av kjøpesentre siden 1985 samt DNB Næringseiendommer hvor vi har levert tjenester siden 2006.

Ta kontakt for et godt tilbud på renholdstjenester!

Hordaland

Sandslimarka 35, 5254 Sandsli
55 11 63 50
post.bergen@west.no

Møre og Romsdal

Sorenskriver Bulls gate 32, 6002 Ålesund
70 10 04 66
post.aalesund@west.no

Oslo

Vollsveien 6, 1366 Lysaker
55 11 63 50
post.oslo@west.no