Om oss

West Facility Management AS er blant Norges største leverandører av Facility Management tjenester. Selskapet er markedsledende på Vestlandet innenfor renhold til kjøpesentre og butikker og leverer hovedsakelig tjenester til næringslivet. Vi er etablert i Hordaland, Møre og Romsdal og Oslo med fokus på forretningsområdene: Renhold – Kantine – Eiendomsservice.

Siden oppstarten i 1980 har selskapet fokusert på kvalitet og omdømme for å kunne skape en bedre hverdag for våre kunder, medarbeidere, lokalsamfunnet og miljøet. Vi har over 400 medarbeidere med 40 ulike nasjonaliteter. Toleranse, mangfold og kunnskapsdeling er sentrale verdier i vår forretningsmodell.

Administrasjonen i selskapet består av ledere med lang fartstid i bransjen og formell kompetanse er svært viktig ved rekruttering. Vi har et mål om at samtlige ledere skal ha fagbrev innen et av våre forretningsområder, samt SINTEF sertifisering på høyeste nivå i NS-INSTA 800 (kvalitetsstandarden for renholdsbransjen). Alle våre ansatte får grundig opplæring ved ansettelse i form av digitale kurs, klasseromsundervisning og praktisk veiledning på arbeidsplassen. Vi tilbyr i tillegg kostnadsfri grunnopplæring i norsk til alle våre ansatte.  

West Facility Management AS er medlem av NHO Service, har tariffavtale med Norsk Arbeidsmandsforbund og er offentlig godkjent renholdsbedrift. Vi er i tillegg medlem av leverandørregisteret StartBANK (sikker løsning for valg av pålitelige leverandører).

Selskapet søker lavest mulig påvirkning på miljøet, og var blant de første renholdsselskapene i Norge som ble Svanemerket. Vi benytter hovedsakelig miljømerkede kjemikalier, har en moderne bilpark og jobber aktivt med reduksjon av emballasje og korrekt avfallshåndtering.

Hordaland

Sandslimarka 35, 5254 Sandsli
55 11 63 50
post.bergen@west.no

Møre og Romsdal

Sorenskriver Bulls gate 32, 6002 Ålesund
70 10 04 66
post.aalesund@west.no

Oslo

Vollsveien 6, 1366 Lysaker
55 11 63 50
post.oslo@west.no