Kantine

West Facility Management leverer kantinetjenester i Hordaland, Møre og Romsdal og Oslo. Vi kan tilby ulike løsninger avhengig av kundens behov og ønsker. En vellykket kantineordning kan være avgjørende for kundens trivsel på jobb og bidrar til et bedre arbeidsmiljø. West ønsker å gi våre kunder  -en bedre hverdag  ved å sørge for kantinetjenester som er skreddersydd bedriften. Et besøk i kantinen skal være et av høydepunktene i en travel arbeidshverdag, vi jobber kontinuerlig med videreutvikling av vårt kantinekonsept for å sikre sunn, god og variert mat som blir presentert på en innbydende måte.

West Facility Management AS utfører en grundig kartlegging av bedriftenes ønsker og behov i forbindelse med oppstart av nye kantineordninger. Selskapet bruker deretter tid på grundig planlegging av menyer, tilrettelegging av utstyr og opplæring av medarbeidere for å sikre at tjenesten som leveres blir som avtalt.

Våre dyktige medarbeidere blir fulgt opp i forbindelse med etterlevelse av IK-mat rutiner som er en viktig del av vårt kvalitetsstyringssystem. West Facility Management AS har avdelingsledere i hver region som har lang erfaring med drift av kantiner og som sørger for tett oppfølging av medarbeidere samt kvalitetssikring. Vår kvalitetsleder utfører også kontroller og besørger at alle rutiner følges ved hyppige besøk i kantinene.

 

Ta kontakt for uforpliktende befaring og et godt tilbud på kantinetjenester!

Hordaland

Sandslimarka 35, 5254 Sandsli
55 11 63 50
post.bergen@west.no

Møre og Romsdal

Sorenskriver Bulls gate 32, 6002 Ålesund
70 10 04 66
post.aalesund@west.no

Oslo

Vollsveien 6, 1366 Lysaker
55 11 63 50
post.oslo@west.no