Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider og for å gjøre visse deler av innholdet mer relevant og lokalt for brukeren.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din webleser. Informasjonskapselen hjelper måleverktøyet å holde orden på hvilken type innhold og hvilke sider som har vært vist på våre nettsider. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har surfet på og anvendt våre nettsider, om hvilken webleser de har brukt, hvilke biler de har sett og hvordan de har surfet mellom ulike deler av nettstedet vårt. Vi anvender statistikk og trafikk i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon. All data behandles og analyseres internt, og tilgjengeliggjørs ikke til tredjeparter utover vår IT partner.

Formål:

  • Gjøre det mulig for systemet å kjenne brukere for å kunne tilpasse innholdet etter brukerens preferanser.
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.
  • Utvikle og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det anvendes.

Slik sletter du informasjonskapsler, eller forhinder at de lagres

  1. Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst. Dette gjør at dine personlige innstilinger forsvinner.
  2. Du kan endre innstillingene i din webleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette kan imidlertid gi dårligere funksjonalitet på visse nettsider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hordaland

Sandslimarka 35, 5254 Sandsli
55 11 63 50
post.bergen@west.no

Møre og Romsdal

Sorenskriver Bulls gate 32, 6002 Ålesund
70 10 04 66
post.aalesund@west.no

Oslo

Vollsveien 6, 1366 Lysaker
55 11 63 50
post.oslo@west.no